Tordag 25 november

2010-11-25, 14:49:00 / Kategori: Allmänt

Det kanske är dags att uppdatera här också!

I mitt liv händer mycket och ingenting just nu. Jag är i skolan, tränar, duschar, äter, sover, osvosv. Haha nej men så känns det ibland.
Jag känner mig leds och vill bara härifrån.. nejmen kanske inte ritkigt så heller. Men det är skitkallt ute, vi hade 28- grader i morse när jag vaknade. Kan ens dag bli mer förstörd lixom? :( Fel att bo någonstans vart vintern aldrig existerar.

Imorgon är jag praktisktaget ledig, ska bara på ett studiebesök klockan ett på psykiatrin! Sen vet jag helt ärligt inte om det blir att åka till luleå eller inte.. Återstår att se.

Jag ska snart börja bege mig för att träna, något vettigt på hela dagen typ.

Det här blev ett riktigt gnäll inlägg. Inte bra. Jag ska bättra mig när huvudvärken börjat avta.

Vi hörs när vi hörs, sötisar. okej?

Puss.
Du vet att jag hoppas!  


Onsdag 3 november 14:56!

2010-11-03, 14:57:01 / Kategori: Allmänt
Just nu sitter jag i soffan med datorn i famnen, och Amanda lika så. Hon började skriva ett inlägg så jag blev själv också lite inspirerad.
Jag hade så jäkla tråkigt här på förmiddagen så jag bad Amanda komma hit så körde vi in en pizza i ungen som vi just smällt i oss. Nu sitter vi här och snokar runt på varsinn dator. Har även öppnat första julmusten för i år, och det satt fint i kistan!
Senare när Joel kommer hem från arbetet, haha va fjantigt det lät. Jobbet menar jag förstås, nå men iaf, då vet jag inte vad som händer. Blir väl bara att mysa på! : )
nu ska jag jobba lite på min design med lillasyster.
bjuder på två vackra...
pöss!

hejsan hallå!

2010-11-02, 18:27:48 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en väldigt tråkig dag.. fram till klockan tre typ!
Har inte gjort ett skit på hela dagen. Vid tre hoppade jag i duschen och sen lagade jag middag åt Joel. Så det är väl det mest händelserika idag! Ikväll då.. ja vad händer ikväll?
Inget, i guess.. jag ska bara vara.
På Torsdag ska jag hur som helst till Piteå med syster och hennes två guldklimpar. Thelmas idol Amy Diamond ska sjunga på gallerian där. Så hon ska dit och lyssna och sedan så ska hon få sin skiva signerad! :b Inte illa för att vara 5år.
Nu ska jag gå och jävlas lite med Joel. Skitkul!
pusspåersötisar!
ta mig tillbaka!!!

Måndag 1 November

2010-11-01, 11:24:41 / Kategori: Allmänt
Tja. Nu har det gått ett tag sen senaste inlägget.
min design är ny, som ni kanske ser. Tack sötsyster.
Igår var ja en sväng till Ikea med Joel och hade även vägarna förbi skopunkten. Hittade några älsklingar, men fanns inte ett enda par i min storlek! :/ så det kändes surt. Men då kom jag hem med lite tätare plånbok, helt enkelt!
Idag hade jag tänkt ta vägarna förbi stan en sväng med Amanda.För att kolla om det finns något som faller mig i smaken. Men först måste jag plocka undan lite här, ser som vanligt ut som ett bombnedslag när jag inte varit här på ett tag!
Bara att gilla läget. Ibland önskar jag att Joel var lite mer pedant.. som jag.. okej.. jag erkänner!
nu ska jag röja undan här lite, sen ska jag klä på mig och fixa mig lite innan stan!
Ett problem bara..
jag saknar mitt bruna hår :/
va tycker ni?
nu. pussåkram
btw.. jag ser fortfarande att jag inte får in nå styckeindelningar i mina inlägg. hur ser det ut för er?