allt för min syster

2010-10-27, 19:57:31 / Kategori: Allmänt
Hejhopp!
Det är Amanda här, Isabelles lillasyster. som dock inte är så liten, hehe. hon ville att jag skulle lägga in en design och skriva ett inlägg så varsogod!
hoppas du har det bra i den där lilla hålan! vet dock inte när vi ses, för du är nog i Luleå när jag kommer hem. men den som lever får se!
puss syster, love you :)

Måndag 25 Oktober

2010-10-25, 19:38:26 / Kategori: Allmänt

Tjabbatjenahallå!

Hur står det till med er idag? Jag har huvudvärk till tusen och håller på att avlida.. okej.. kanske inte direkt avlida.. men nästan.

Idag har jag först varit på praktik och efter det for jag och Linnea och tränade. Mycket härligt efteråt.

Nu planerar jag att hoppa in i duschen, och imorgon åker jag tillbaka till Luleå över dagen. Ska på universitetet och en sväng på stan. Men tänker även se till att det finns över lite tid till att träffa Joel en sväng! :)

Min helg däremot har varit väldigt lugn och skön, jag har bara varit. Det finns verkligen inget skönare än det.
Nu måste jag börja bege mig. Men vi hörs imorgon?

Pussåkram!


En glad bild. hehehehehh..


Lördag 23 Oktober.

2010-10-23, 12:55:00 / Kategori: Allmänt
Godmorgon.. eller Goddag!
Sitter här och ser ut som spöket själv!
Jag har vaknat redan första gången vid 6 i morse. Gissar att det var för att jag är rädd att försova mig till praktiken. Men sen somnade jag om och vaknade om på nytt vid 10. Vilket var lite bättre.
Vad händer idag då?
Ja, vad som händer och sker får vi la se. Men skulle tro att jag och Joel ska och kika efter en ny dator åt mig :)
Sedan ska vi väl och handla nå mat så vi kan tillaga lite middag senare. Men vad ska vi äta? Förslag på något gott?
Något mer har jag faktiskt inte att informera er om just nu. Men vi hörs senare för nu ska jag gå och göra mig i ordning för en lördag.
Lagomt seriösa jag just nu!

puss puss!

btw.. för mig ser det ut som att jag skrivit hela inlägget utan stycken. hur ser det ut för er?


I'm so sorry.

2010-10-21, 18:18:47 / Kategori: Allmänt
Förlåt för den jätte dåliga uppdateringen här. Men jag har haft fullt upp hela veckan. Så nu tänkte jag ta och skriva av mig lite här.

Imåndags började min praktik. Jag är på gemensammottagning på sjukhuset. Helt okej där :)
Jag har inte träffat min gullegris Joel på två veckor. Och nu börjar jag känna lite abstinens, nämnligen Joel-abstinens. Han säger sig känna likadant.
Så imorgon åker jag till honom och stannar helgen, och det kommer bli helt underbart.
Undras om vi kanske ska gå och se någon bio eller om vi bara ska vara hemma och ta hand om varann. Jag behöver verkligen honom nu. Så jag längtar så jag håller på att dö, hehe! :D

Men nu måste jag kila.
Jag kommer att hålla er uppdaterade under helgen. jag lovar!
Pussåkram <3







Eller kan någon, tror du? : )

första ångestdagen på länge.

2010-10-17, 13:16:58 / Kategori: Allmänt
Jag har på senare tid knappt känt av någon söndagsångest. Men nu måste jag verkligen säga att den kommit tillbaka. Jag har ansett att det varit alldeles lugnt att gå till skolan på måndag morgon. Vi har haft det så extremt skönt. Inget att ha ångest över.
Men nu känner jag den förbannade ångesten. Det kliar i hela kroppen. Vill bara sjunka igenom jorden och inte komma upp förens om några veckor. Kan du hjälpa mig med det tro? skulle det gå att ordna skulle jag le resten av livet känns det som.
Förtillfället känns det som att jag inte kommer att gilla det som kommer ske de närmaste veckorna. Jag kanske har fel, jag kanske har rätt. Så känns det iaf. Jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas åtminstone att den här vecka går fort. Jag hoppas att du känner likadant. jag hoppas, hoppas, hoppas.

Angående igår så blev väl kvällen sådär. Inte jätte kul men ändå inte fyskam. Jag gick hem lite tidigare än alla andra för att jag inte var på riktigt humör. Så jag knatade hem ensam i mörktet även fast jag egentligen inte skulle det. Men det gick ju bra hur som hellst.

Pågrund av denna ångesten så ska jag promenera och köpa mig en godispåse och kika förbi hemma hos Linnea för att hämta mina skor. Sedan ska jag ta mig en dusch och krypa långt under täcket och inte visa mig utomhus förens imorgon då jag måste det.

I need you now.

Godmorgon sverige

2010-10-16, 12:11:31 / Kategori: Allmänt

Eller godmorgon och godmorgon..
Jag har hunnit vara på dollar store med mamma redan. Där vart jag faktiskt utförde dagens goda gärning.
Vi stod i kassan, och framför oss stod en liten tjej som hade tappat sin tia, och det var hennes tur att betala. Hon stod på alla fyra och försökte leta den under kassan. Mamma frågade henne vad hon letade efter och då sa hon att hon tappat sin guldpeng.
Då tog jag upp en tia från min ficka och gav till henne, stackarn! Tack sa hon och log så där gulligt!

Aja nog om det.
Idag vet jag inte vilket humör jag är på egentligen. Det växlar lite upp och ner.
Men det är väl bestämt att jag ska umgås med Linnea och dem ikväll. Så det får väl bli så. Men jag ska se till att det blir en lugn kväll.

Jag ska sitta här och kolla runt lite, och sen ska jag duscha och fixa mig lite smått.

Vi hörs säkert senare :)

En bild på vackra Chania kusten.


pussåkram!


inte min dag, idag!

2010-10-15, 17:45:56 / Kategori: Allmänt

Jag känner att det här verkligen inte är min dag. Jag känner mig så himla nere, så långt ner på bottnen man bara kan komma.
Jag är på pissdåligt humör. Ena stunden kan jag vara på bra humör, å nästa sekund så sitter jag djupt i mina egna tankar.
Det finns bara en sak jag egentligen behöver nu. Men det går inte. Inte nu.
Jag hoppas på sätt å vis att den här helgen blir lång, men på ett annat sätt vill jag bara att den ska rusa iväg. Det finns både bra och dåliga saker med att det börjar en ny vecka på måndag. 

Jag har huvudvärk så jag hålller på att avlida. Ska gå och köpa popcorn eller något gott till Idol. Sen ska jag gosa mig ner under täcket och skita i omvärlden.

Jag saknar dig. Jag saknar dig.
Jag saknar dig. Jag saknar dig.




Tordag 14 oktober.

2010-10-14, 15:44:01 / Kategori: Allmänt

Hejhej hallå!
Jag kom hem från sjukhuset för ett tag sen. Vi var på studiebesök på akuten och iva! Vi tog även vägarna förbi och kollade på ambulanserna och pratade lite med ambulanspersonalen. Jag är splittrad, så extremt jäkla spittrad. Jag vet inte vad jag vill bli nåmer, innan visste jag det nästan helt säkert. Nu är jag tillbaka på ruta ett. Jag fick vara med och uppleva nya saker, och jag blev intresserad. kanske det skulle vara något för mig? Det är något jag bör ta reda på. Det är något jag snart måste veta. För jag sticker kanske iväg direkt efter skolan till Umeå universitet, och då är det en fördel om man vet vad man vill bli?

Jag är splittrad och upprörd över annat också. Jag får inte åka och umgås med min sötnos ihelg :( buhuuu, vilka hemska vänner jag har. Dem tänker bara på att dem vill ha med mej ut, inte vad jag egentligen mår bäst av !! :( Fan för er....
Nämen seriöst... Dem vill ha med mej på harrys ihelg.. och jag har väl inte så mkt att säga till om, eller?

Nog om det.

Jag måste bara säga att hag saknar alla mysa kvällar från Grekland. Jag saknar den där lilla frossan jag kunde känna efter att ha varit i solen hela dagen. Jag saknar Grekland. Jag saknar allt! Jag önskar att jag var där nu. önskar, önskar, önskar!!


Munnen full med chips..




Tugga, tugga, tugga! Lite får man ju bjuda på sig själv.




En väldigt nöjd Isabelle.
Orkade dock inte vända bilden..

Nu ska jag se till att göra lite nytta här.
Vi hörs strax.
Pussåkram


En bekännelse.

2010-10-13, 15:46:39 / Kategori: Allmänt
Jag ska berätta en sak. Min största rädsla, absolut största.
Det är senor och bråsk.
Förr var det inte alls lika hemskt, jag kunde äta felix färdiga köttbullar, jag kunde äta tunt stekt falukorv. Men vet ni hur jag går tillväga idag om jag sätts i en situation vart jag måste äta köttbullar? Jag har fått fobi, sån jävla fobi att jag praktiskt taget rensar mina köttbullar. Jag skär upp dem på mitten och kollar igenom, sen skär jag den även i mitten på det innan jag kan ta en bit, och ifall jag ser en vit sån där prick så skär jag bort den biten.

Jag har blivit alldeles för kräsen. Jag har aldrig pålägg på mina smörgåsar nåmer. Har jag nått så är det oftast ost och eller gurka, eller så har jag bara ett tunt lager med bregott. Det här har gått på tok för långt. Min pojkvän vill skicka mig till robinson bara för att han tror att jag skulle sitta hemma å äta fläsk framför tv:n efter att jag varit där.

Jag är nog bland dem mest kräsna människorna i världen.. Ibland undrar jag hur jag skulle äta ifall jag bodde i ett U-land. Då skulle jag säkert äta en hel köttbulle utan att gå igenom den med mikroskop.
Snart kommer inte jag att äta nått längre.
Så så är det med det. Ni som känner mig vet, men nu vet ni andra också! ;) så om ni vill bjuda mej på god mat, så bjud mej inte på.. köttbullar, korv, bacon, eller pålägg som skinka, varken kokt eller rökt eller stekt eller vafan det finns för skit. Men gärna en liten bit oxfilé skulle sitta fint.

Aja, ikväll ska jag och mysa hos Linnea med något gott framför tv:n.
Men innan det ska jag nog skicka iväg en beställning! ;) har hittat lite snyggt på nelly som skulle vara kul att ha!
Och absolut innan det så ska jag skriva om valets viktigaste fråga. Kul va?

Såhär vackert lät jag en dam på stranden göra mitt hår i Grekland en varm dag. Jag var så irriterad på allt hår som hängde för ansiktet, så. Vad tycker ni? Har ni någonsin haft en sån här tuff frisyr kanske?! nej, precis.. det var väl det jag tänkte. Men nackdelen var nog att jag brände hårbottnen. Så jag tog ur dem dagen efter tror jag det var? Fan att jag inte köpte en solhatt.....


ett par jeansleggins rikare

2010-10-12, 16:57:13 / Kategori: Allmänt
och det gillas.

Var på stan med Linnea en sväng efter skolan och införskaffade mig ett par jeansleggins. Inte illa ;)
Det fick mig på bättre humör.
Men något annat som får mig deprimerad är snön, det blåsiga och kalla vädret. Jävla skit alltså.. Hate it. Ta mig härifrån förfan. Usch!!

Ikväll ska jag inte göra nånting, eller jag ska förresten kolla igenom mitt samhällsarbete som jag ska lämna in imorron. Sen ska jag lägga mig under täcket och töja ut mina jeanslegging..

I morgon börjar jag klockan åtta, och det ogillas. Men det är väl bara att gilla läget.

Nu ska jag börja dra mig härifrån.

Pussåkram


Jag älskar dig över allt annat! Du är det finaste som finns.


på mindre än någon tuseldels sekund

2010-10-11, 21:31:23 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte riktigt vad som hände. Men jag tappade fotfästet, och nu känns det som att jag är uppe i luften och svävar. På mindre än en tuseldels sekund så blev allt plötsligt mycket sämre.

Jag försökte ändå fara och träna, jag orkade inte prestera lika bra som annars. Varken psykiskt eller fysiskt. Tror till råga på allt att jag är påväg att bli förkyld. Toppen va?
Jag är verkligen inte på humör, och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och ifall jag tråkar ut er.

Men.. imorgon ska vi tillbaka till dietisten och väga oss å prata lite. Blir nog bra. Plus att vi bara har svenska så det blir en lugn dag. Det behöver jag.

Min helg har varit bra, som alla andra helger i Luleå. Ångrar att jag överhuvudtaget åkte där ifrån.
Jag införskaffade mig igår ett bar nya sneakers, ett bar björnborg blev det. Aldrig fel!

Nu ska jag gå och lägga mig framför tv:n och vänta tills jag somnar.

Godnatt <3 


att det ska vara så svårt att...

2010-10-09, 18:00:44 / Kategori: Allmänt

komma på en bra rubrik? ....

Tjena mina babes!

Jag försöker så gott det går med uppdateringen här.. duger den?

Idag var jag och Joel in på stadium och köpte jackan som faktiskt fanns i min storlek idag, plus att jag köpte en ny mössa! Jag är för tillfället väldigt nöjd, men det håller väl bara tills jag hittar någon snyggare. Jag känner mig själv.. tyvärr!

Jag känner verkligen att jag har satt sprätt på pengar sen igår, typ 2000 kr fattigare på en dag bara. ;b men tack och lov är det inte likadant varje helg ;)

Idag ska vi gå på bio, hämnden tror jag den heter! :) Då ska jag köpa en stor popcorn och sådana där goda biochips nivet? Men innan det så ska jag hoppa i duschen och fixa mig lite åsså ska vi äta middag. Tacos hade vi tänkt oss idag! ;) inte illa.


dåliga och fula bilder, javet!
Puss


Fridaay, i love you!

2010-10-08, 17:36:44 / Kategori: Allmänt

Hej mina små läsare!
Ursäkta för att jag inte hörde av mig igår.
Men igår fyllde jag 19 år, och på kvällen hoppade jag på tåget och for till Joel!
Idag har jag varit till frissan och spenderat pengar!! :O
Klippt mig lite och slingade kaluffsen. Färgen blev toppen, tummen upp! Sedan tog jag en sväng in på stadium för att mest troligt köpa en jacka jag kollat på, och såklart hade dem inte min storlek. Men det kan ju faktiskt hända att dem har fler ex i min storlek så ska förbi där imorron också!

Ikväll, ja vad händer ikväll.. Ikväll ska jag umgås med Joel, vi ska väl se idol och äta något gott till middag!
Men först tänker jag duscha... Åsså tänkte jag bjuda er på en låt.. blir det bra tro?



Denna är skitbra, så säg inget annat!! ;)

Ha en bra fredagkväll alla där ute. Puss

Hello my friend..

2010-10-06, 19:03:31 / Kategori: Allmänt

jag har just varit ute och promenerat med musik i öronen! Jävligt härligt väder, men efter ett tag började jag nästan frysa lite. Så jag mellan landade hemma hos pappsen. Hittade en bil som såg intressant ut, så får se hur det blir :)

Imorgon sticker jag iväg till luleå över helgen.
På fredag morgon ska jag till frissan och klippa och slinga håret. Det ska bli nådligt skönt att bli av med allt slitet hår! Sedan blir det mys med sötnosen hela helgen, och förhoppningsvis bra humör.. Jag har hemska svängningar! haha.

Jag bjuder på en bild från Chania i Kreta!



puss!


Tisdag 5 oktorber..

2010-10-06, 12:44:26 / Kategori: Allmänt

En väldigt lugn dag. Har varit med mina brudar och vägt oss, och det såg väl.. okej ut. inte värre än förra veckan med andra ord! :) Sedan for vi och käkade lite lunch, och efter det hade vi svenska.
Jag funderar starkt på om jag ska fara och träna idag, om jag har krafter dvs. Ska höra efter lite med Linnea :)

Ja. Vad har hänt i mitt liv sen sist då.
Den 3 september så hoppade jag, min älskling och ett annat par vid namn Emma och Johan på flyget till Kreta. Vi stannade en helt underbar vecka i värmen, och jag längtar varje dag tillbaka. Vi bodde på ett helt underbart hotell, jätte fin strand och en väldigt härlig pool.. och på köpet fanns där en väldigt snygg och ödmjuk pappa som var rolig att kolla på :D

Utsikten från vår balkong
 Utsikt från vår balkong.

Jag, Joel, Johan och Emma delade faktiskt balkong. Vi hade varsitt fräscht rum med gemensam stooor balkong. Så varje gång vi kom hem till hotellet så möttes vi i mitten av balkongen och satt å snackade skit!

Det här är vår underbara pool.
Vår underbara pool.

Det var ytterst skönt att ligga och skvalpa på vattnet, och när det blev för hett var det bara att vända sig om och så wiipps.. så var du under vatten ytan.. Eller så kunde man också bli islängd helt utan vilja, med både handduk och skor på fötterna.. Med andra ord.. Det fanns olika alternativ, vare sig jag vela det eller ej.

Våran väg ner till stranden..


Från vårat poolområde så gick det en liten väg direkt ner till stranden. Helt underbart fint! Ta mig tillbaka dit!!






Hela hotellområdet bestod nästan av grönområden, buskar, träd, palmer och blommor! Helt jävla amazing..

Sådär, nu har ni fått se lite av hur vårat hotellområde såg ut. Vi avslutar med en fin bild på min kära.



Mer om vad vi gjort och så kommer senare. Orkar inte berätta allt på engång.

Observera att det här inlägget skulle upp igår.. Så idag är det inte Tisdag och det är inte 5 oktober, för idag är det Onsdag och 6 oktober... tänkte bara så ni inte blir förvirrade :D

Jag ska gå och byta om och sedan göra mig redo för ett träningspass.

Puss <3


Tyvärr..

2010-10-05, 18:24:08 / Kategori: Allmänt
så vill det inte alls till att fungera idag. så jag ger upp.. förlåt!
Men nu ska jag ta på mig mina skor och min väska över axeln och ta mig en promenad hem till mamma. Där ska jag duscha och sedan sitta eller ja, ligga bänkad framför tv:n.

Vi hörs imorgon helt enkelt.
En låt så länge..


youtubes kvalla, duvet.


blogg.se är inte på min sida idag.

2010-10-05, 15:38:11 / Kategori: Allmänt
Jag bytte hit för att jag tyckte att devote.se dampade, å här visar det sig göra samma sak :(
Håller på med ett inlägg om Kreta åt er.. men funkar inte att få upp nå bilder.
Så håll utkik. Det kommer när det vill börja fungera igen. Jag lovar!

puss så länge!

Nya tag i en ny blogg.

2010-10-04, 14:50:12 / Kategori: Allmänt
Tja! I'm back.. igen. Vi ger det ett försök.
Jag anser att det inte har hänt så mycket i mitt liv så jag har inte haft så mycket att skriva om. Men nu börjar vi om, sötnosar!
Det har hänt en del sen sist. Jag har införskaffat mig ett körkort, och jag har varit ute och rest. Det kanske ni redan visste, minns inte riktigt hur långt jag hann på devote.se.
Men nu har jag iaf bytt sida, och det känns prima!
Så jag ska börja om nu med mitt bloggande.

Jag ska börja med att försöka få iordning här åsså ska jag sedan informera er lite om de senaste nytt i mitt händelserika liv. Låter det bra eller?

Nu ska jag ta och skirva ut lite reklam om att jag finns här ;) åsså hörs vi senare?

Puss!
/ Isabelle